TV BITS

Survivor: Οι Μπλε ηττήθηκαν και έβγαλαν στον τάκο τη Δώρα [βίντεο]

Με τους Χριστόφορο και Γιώργο να είναι ήδη Μονομάχοι αυτή την εβδομάδα και την Δαλάκα να έχει τραυματιστεί και να μην μπορεί να κουνήσει το ένα δάχτυλό της, τα πράγματα έδειχναν πολύ... σκούρα για τους Κόκκινους, πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας, όπου μια ήττα θα συνεπάγονταν την υποψηφιότητά της τραυματισμένης Κατερίνας Δαλάκα.

Ωστόσο, οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανατρέψουν το αρνητικό σερί των τελευταίων ημερών με τον Χριστόφορο να κερδίζει τον τελικό πόντο, με αντίπαλο τον Φάνη και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 12 - 10.


Έτσι η Κατερίνα Δαλάκα παρέμεινε ασφαλής.


Στο συμβούλιο που ακολούθησε η κάλπη των Μπλε έδειξε για μια ακόμη φορά τη Δώρα, με την ίδια να λέει πως το περίμενε να δει το όνομά της στην κάλπη.


«Μία χαρά Γιώργο, το γνώριζα ούτως ή άλλως. Είναι λογικό να ψηφιστώ εγώ από τους τρεις μας. Καλούμαι να παραμείνω. Και λίγο παραπάνω να ήμουν από τον Ντάνιελ, τα παιδιά είναι καιρό παρέα και θέλουν να πάνε μαζί παρακάτω» είπε η Δώρα για τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, οι οποίοι αντέδρασαν και ανέφεραν πως δεν τη ψήφισαν για συναισθηματικούς λόγους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!