GOSSIP

O Τάσος Ξιαρχό είπε πως έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 6 ετών

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σεξουαλικότητά του, τις σχέσεις του με τους γονείς του, ενώ αναφέρθηκε στον βιασμό του σε ηλικία 6 ετών.

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε σε podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη και αρχικά, δήλωσε: «Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 17 μου. Αν και νομίζω, πρώτη φορά έκανα στα 9 μου και μου κάνανε πρώτη φορά στα 6 μου. Ήταν ένας άνθρωπος 17 ετών».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όταν ένας μεγαλύτερος σου κάνει κάνει κι είσαι παιδί, νομίζεις ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει. Σίγουρα μέσα μας όμως, ξέρουμε τι είναι κακό και τι δεν πρέπει να γίνει. Ένιωθα φόβο, οπότε καταλάβαινα ότι δεν είναι το σωστό. Ήμουν στη γειτονιά μου κι έπαιζα και με προσέγγισε ένα παιδί, έφτιαξε ένα σπιτάκι, με έβαλε μέσα κι έγινε ό,τι έγινε. Επειδή περνούσα δύσκολα παιδικά χρόνια, αυτό διαγράφηκε από τη μνήμη μου. Στα 20 περίπου μου ήρθε ξανά σαν ανάμνηση και θυμήθηκα όλο αυτό το πράγμα. Για κάποιον λόγο έπρεπε να το βιώσω αυτό το πράγμα. Στο σπίτι μου βίωνα πολύ χειρότερες καταστάσεις, οπότε δεν μου φαινόταν κάτι αυτό».

Σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε: «Μου άρεσαν οι άντρες, αλλά έχω πάει και με γυναίκες. Από μικρός ένιωθα έλξη προς τον άντρα. Δεν υπήρχε κάπου να απευθυνθώ τότε, για να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου. Στα 9 μου είχα κάποιες επαφές με άλλα αγοράκια και τώρα αυτά τα αγόρια μπορεί να είναι παντρεμένοι με παιδιά. Θα τους πω καταπιεσμένους ανθρώπους».

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι η γενιά του πατέρα μου είχε πάρα πολλούς ομοφυλόφιλους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να κάνουν οικογένεια και παιδιά ή να έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα, γιατί έτσι πρέπει, όταν περνούν τα χρόνια και δουν ότι τους λείπει αυτό που πραγματικά θέλουν, θα βγει από μέσα τους βία. Γι' αυτό στην εποχή μας βλέπουμε πολλούς παντρεμένους να ξεφεύγουν μετά από κάποια στιγμή και να γίνονται όχι απλά γκέι, αλλά παθιασμένοι γκέι. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος, αλλά δεν το εύχομαι. Είναι κρίμα να μη ζεις αυτό που θες να ζήσεις».

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε επιπλέον, για τη δύσκολη σχέση του με τον πατέρα του. «Ο πατέρας μου έπεσε με τα μούτρα σε οτιδήποτε του έδινε ηδονή πέρα από το σεξ. Ασκούσε βία στη μάνα και την αδερφή μου. Δεν ήταν μισογύνης, απλά ήταν ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Δεν μισεί τη γυναίκα, επειδή είναι γυναίκα. Μισεί τη γυναίκα, επειδή δεν μπορούσε να έχει έναν άντρα. Αν ήταν γκέι, δεν θα ήταν μισογύνης. Δεν το έχει παραδεχτεί αυτό», σημείωσε.

Περιέγραψε επίσης, τη στιγμή που του ανακοίνωσε ότι είναι γκέι. «Όταν έγινα 18, πήγα να μετακομίσω στον πατέρα μου, γιατί ήθελα να δω τι γίνεται και εκεί. Είπα στον πατέρα μου ότι είμαι γκέι και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα μάτια θολωμένα από κενό. Εκείνη την ημέρα έκανε τόσους πολλούς μπάφους, που δεν με άκουγε καν. Την επόμενη ημέρα, έφυγα και τον άφησα μόνο να περάσει τον Γολγοθά, γιατί αυτός ο Γολγοθάς δεν είναι δικός μου είναι δικός του. Για εμένα είναι ελευθερία», τόνισε.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν είπε στη γιαγιά του ότι είναι γκέι, ο παππούς του του είπε ότι κι εκείνος είχε εμπειρία με άντρα. «Είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι γκέι και εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο παππούς μου και είπε "και εγώ είχα πάει μικρός με τον τάδε", έναν άντρα που δούλευαν μαζί. Όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός. Η γιαγιά μου το ήξερε εννοείται. Το DNA δεν πέφτει ποτέ έξω και χαίρομαι που δεν είμαι ο παππούς μου και μπορώ να ζήσω ελεύθερα», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει στο παρελθόν. «Τότε που έκανα την απόπειρα ήταν πάρα πολύ κακό για εκείνη την περίοδο, αλλά ήταν και πάρα πολύ καλό, γιατί για εμένα ήρθε η λύτρωση. Παραδειγματίστηκα, έκανα ό,τι έκανα στον εαυτό μου, πήγα να γίνω καλά και εκεί έσκασε το AIDS και ξανά έπεσα. Μέσα σε ένα χρόνο είχα απόπειρα, cancel στο διαδίκτυο, AIDS και κατάφερα να είμαι ζωντανός», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!