TV BITS

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν και έπαθλο επικοινωνίας και... μεξικάνικο γλέντι

Μόλις μια ανάσα πριν τη σημερινή (14/6) Μονομαχία, που θα κρίνει αν η Δώρα, ο Χριστόφορος ή ο Γιώργος, θα καταφέρουν να κάνουν ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13/6 για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Το εν λόγω έπαθλο, ειδικά σε αυτή τη φάση του Survivor, που όλοι οι παίκτες μετρούν πολλές εβδομάδες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ήταν πολυπόθητο, αλλά οι Κόκκινοι, δεν έδειχναν να έχουν και πολλές δυνάμεις και η νίκη πήγε στους Μπλε, που βίωσαν δυνατές στιγμές συγκίνησης.

Η Δώρα μίλησε με τις κόρες της και δάκρυσε, ο Φάνης μίλησε με τους γονείς του, ο Ντάνιελ με την σύντροφό του και την αδελφή του και η Δαλάκα, που οι Μπλε επέλεξαν να απολαύσει μαζί τους το έπαθλο, μίλησε με την μητέρα της και την αδελφή της και έμαθε νέα της οικογένειάς της.


Οι Μπλε όμως κέρδισαν και ένα... μεξικάνικο γλέντι και μαζί τους πήραν και πάλι την Κατερίνα Δαλάκα.


Μετά το πάρτι οι Φάνης, Ντάνιελ, Δώρα και Κατερίνα έμειναν σε ξενοδοχείο και είδαμε τη Δώρα να ξαπλώνει πλάι στην Κατερίνα και να λέει πως εύχεται να μην είναι το τελευταίο βράδυ της στο Survivor, καθώς όλα θα κριθούν στην αποψινή Μονομαχία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!