GOSSIP

Ο Μπισμπίκης παραδέχτηκε πως νευρίασε με τον Πούμπουρα

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε χθες Σάββατο 15/6 ο Βασίλης Μπισμπίκης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο:

Για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν έκοψα το κάπνισμα. Καπνίζω, αλλά πολύ λιγότερο, πίνω, αλλά πολύ λιγότερο. Προσέχω με έναν τρόπο, αλλά δεν φοβήθηκα. Ανακάλυψα μετά από αυτό το περιστατικό ότι δεν φοβάμαι τον θάνατο».

Για τις καταχρήσεις:

«Η ζωή που έκανα ήταν μες τις καταχρήσεις από 0 χρονών μέχρι και τώρα. Τον έχω πιέσει πολύ τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να την ξαναζήσω τη ζωή, αλλά με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους. Αλλά μ' άρεσε αυτή η αλητεία που έζησα». 

Για τη Δέσποινα Βανδή:

«Είμαι ερωτευμένος. Απολαμβάνω τον έρωτα. πρόσθεσε: Δεν βάλαμε μπροστά ταμπέλες, πώς θα φανούμε, τι εικόνα θα δείξουμε, αν θα μας τραβήξουν ή όχι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε σαν να είμαστε δύο άνθρωποι κανονικοί».

«Θέλω να με θέλει και να τη θέλω. Θέλω πάθος. Θέλω να τη βλέπω, να τη μυρίζω, να τη ζω, να την αναπνέω».

Για τα «πεσίματα» από τους δημοσιογράφους  

«Χυδαία τα "πεσίματα". Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».

«Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».

Για τον Σάββα Πούμπουρα που τον είχε μιμηθεί με χιουμοριστικό τρόπο:

 «Ο Σάββας Πούμπουρας με νευρίασε, δεν μου άρεσε. Από ανθρώπους που γνωρίζεις, γιατί τον είχα γνωρίσει, να βγαίνουν και να κάνουν αυτό το σόου. Το εισέπραξα ως χυδαιότητα, να πουλήσουμε δηλαδή κάτι σε σχέση με μία άλλη προσωπικότητα. Εννοείται ότι δεν μετανιώνω για το ζεϊμπέκικο που χόρεψα. Το ζεϊμπέκικο είναι ιστορία, ακόμα και ο Τσαρούχης χόρεψε ζεϊμπέκικο. Είναι βακχεία».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!