GOSSIP

Η Μπάρκα είπε πως πήγε σε παραλία και 3 παιδιά την έβγαζαν φωτογραφίες [βίντεο]

Η Δανάη Μπάρκα το Σαββατοκύριακο είχε πάει για μπάνιο στην Καλαμάτα και δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής, κάτι που της συνέβη με κάποιους πιτσιρικάδες, που μάλλον την ενόχλησαν πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στο χωριό της στην Καλαμάτα, μαζί με φίλους και συγγενείς. Η ίδια λοιπόν, αποκάλυψε πως όταν πήγε στη θάλασσα, άγνωστοι που βρισκόντουσαν στην ίδια παραλία την τράβαγαν βίντεο και φωτογραφίες, παρά τη θέλησή της.

«Θα το πω γιατί θα σκάσω. Το Σάββατο κάναμε το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος στο χωριό μου. Πάω να μπω στην θάλασσα κάποια στιγμή και ακούω την παρέα μου που ήταν έξω “έχε το νου σου σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες”. Γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, τα οποία στην αρχή έκαναν ότι έβγαζαν τον εαυτό τους, αλλά εγώ το είχα καταλάβει. Κάνω το μπάνιο, γυρνάω και η κυρία που καθόταν στην δίπλα ξαπλώστρα μου λέει “αχ και εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε”. Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία ή βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο. Επειδή δεν τους ξέραμε από το χωριό, δεν τους είπα τίποτα. Όταν μπήκαν και αυτοί στη θάλασσα όμως, πήρα το κινητό μου και έκανα πως τους έβγαζα για να δω πώς θα αντιδράσουν», είπε η Δανάη Μπάρκα. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!