GOSSIP

Χώρισε η Μελίνα Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Χωριστούς δρόμους έχουν χαράξει πλέον η κόρης της Δέσποινας Βανδή και του πρώην συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer Αλέξανδρος Πολύχρονιάδης.

Σύμφωνα με το star.gr το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους πριν από ένα μήνα, αλλά οι σχέσεις παραμένουν άριστες. 

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε και η Τίνα Μεσσαροπούλου που ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, η οποία δήλωσε πως δεν είχε καταλάβει πως συμβαίνει κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι, όμως μετά τις φήμες επικοινώνησε με το ζευγάρι και της επιβεβαίωσαν την είδηη πως ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Αρχικά ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έπαθα σοκ γιατί πριν μία βδομάδα η Μελίνα έκανε γυμναστική στο γυμναστήριό του…»

Και πρόσθεσε η δημοσιογράφος: «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα».

Πριν από δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη είχαν απασχολήσει τα media με την προσωπική τους ζωή, αφού για πρώτη φορά είδαμε την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να παρουσιάζει στα social media τον σύντροφό της.

Το τελευταίο διάστημα είχαν αραιώσει τις εμφανίσεις, ενώ πρόσφατα η κόρη της Δέσποινας Βανδή είχε κάνει μόνη της βραδινή έξοδο στο  μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου.

Και χθες στα βραβεία MAD όπου βραβεύτηκε η Δέσποινα Βανδή, παρούσα ήταν και η Μελίνα η οποία όμως δεν συνοδεύονταν
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!