GOSSIP

Η Σκορδά αποκάλυψε μια εγκυμοσύνη και μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της

H Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή, Fay’s Time για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά έριξε και μια... βόμβα πως μια τραγουδίστρια είναι έγκυος.

Σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της και τις φήμες πως μετακομίζει στο MEGA είπε:  «Αν ισχύει ότι η Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στον ΣΚΑΪ και επειδή ακούγονται διάφορα, έχω να πω ότι είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Ξέρω γιατί το λέω και έχει σημασία που το λέω εγώ. Είναι μία πάρα πολύ ωραία και σωστή επιλογή και για τις δύο πλευρές. Το λέω από καρδιάς και με σεβασμό».

Και πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είναι πρώτη φορά που βγαίνει μία παρουσιάστρια και λέει για μία άλλη ότι θα έρθει να κάνει την εκπομπή που κάνω εγώ και είναι και πολύ καλή. Μπράβο».

Και συνέχισε η Φαίη: «Οφείλω να το πω δημόσια, γιατί είναι σαν να λέω και ένα ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο για το πώς χειρίζονται κάποια θέματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ. Εγώ θα σας πω, αγαπητοί μου τηλεθεατές, ότι σε μένα έχει φερθεί άψογα».

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Εγώ επειδή δεν κρύβομαι, δεν έχω υπογράψει κάπου. Εγώ μόνο ξέρω. Και δεν το λέω από θέση ισχύος ούτε παιχνιδιού, γι’ αυτό και πριν ευχαρίστησα το κανάλι που βρίσκομαι και μπορεί να συνεχίσω να βρίσκομαι, δεν το ξέρεις. Στον ΑΝΤ1 ήμουν 10 χρόνια και έχω δημιουργήσει σχέσεις με κάποια στελέχη του. Το ίδιο σε ένα ποσοστό συμβαίνει και εδώ στον ΣΚΑΪ»!

 

Η ατάκα για την... αναπάντεχη εγκυμοσύνη

 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά ότι Ελληνίδα τραγουδίστρια που βραβεύτηκε στα χθεσινά MAD VMA είναι έγκυος.

«Αφορά κάτι πολύ ευαίσθητο, ένα ευχάριστο γεγονός. Για μια εγκυμοσύνη που έρχεται… Δεν θέλω να πω στοιχεία, γιατί είναι σαν να το λέω. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο και μη αναμενόμενο και έτυχε να το μάθω. Δεν θα μείνω… Την είδαμε επί σκηνής και βραβεύτηκε. Πραγματικά είναι μη αναμενόμενο. Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι πολύ νωρίς. Δεν θα το μάθουμε σύντομα. Χάρηκα τόσο πολύ!»,είπε η Φαίη Σκορδά.

«Υπάρχει λόγος που χάρηκα!» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!