GOSSIP

Η Μαγγίρα κατακεραύνωσε τους Λύτρα και Αδαμαντίδη για τις δηλώσεις τους

Κόλαφος ήταν το πρωί του Σαββάτου 22/6 η Μπέττυ Μαγγίρα, σχολιάζοντας από τον αέρα της εκπομπής της τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ενώ φρόντισε να εξαπολύσει τα βέλη της και κατά του Θέμη Αδαμαντίδη και των δηλώσεων που έκανε ο τραγουδιστής για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα και σημείωσε χαρακτηριστικά:  «Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό».

«Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που μου θυμίζει τη διαφήμιση με το μότο «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς». Δεν μαζεύεται το πράγμα. Μην ξανακούσω για αγάπη. Μη συγχέουμε για αγάπη. Μην το ξανακούσω αυτό, γιατί γίνομαι ακόμα πιο έξαλλη. Ούτε η συγγνώμη αλλάζει την κατάσταση και τη συνθήκη. Σα νομικός θα έπρεπε να ξέρει και να μιλάει πιο σωστά. Για ποια αγάπη μιλάμε;». είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τις κόρες του. Το ότι συνέβη πρώτη φορά δε μου λέει τίποτα, μπορεί να είναι και η τελευταία. Κακιά στιγμή εγώ θεωρώ να εμφανιστεί ένα αυτοκίνητο μπροστά σου από το πουθενά. Στην κακιά στιγμή δε σηκώνεται ένα χέρι να κάνει μαύρο έναν άνθρωπο! Επειδή φαίνεται ένας άνθρωπος μορφωμένος, θα έπρεπε να το έχει κάνει ήδη και να ζητήσει βοήθεια. Δε μπορώ να δικαιολογήσω την πράξη αυτού του ανθρώπου. Δεν ξέρω αν ακούγομαι σκληρή.

Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω για έναν άνθρωπο που θα έπρεπε ήδη να έχει αναζητήσει τη θεραπεία. Δεν μπορώ να λυπηθώ αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ένας ενήλικας άνθρωπος που θα έπρεπε να έχει ζητήσει ήδη βοήθεια. Το εκ των υστέρων συγγνώμη και το «την αγαπάω» μπορεί να μου γυρίσει το μυαλό». τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ξέσπασμα οργής όμως έκανε η παρουσιάστρια και κατά του Θέμη Αδαμαντίδη με αφορμή τα όσα είπε ο τραγουδιστής που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του και μάλιστα τότε είχε αντίδικο τον Απόστολο Λύτρα (δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης). 

Η Μαγγίρα είπε: «Για λύπηση! Για λύπηση, όταν βγαίνει ένας άνθρωπος και λέει ότι: ήταν καλός άνθρωπος, δεν το ήθελε, υπάρχει αγάπη. Σε λίγο θα μάς πείτε ότι επειδή μάς αγαπάτε, μάς βαράτε κιόλας! Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την κοινωνία! Η αγάπη τι σχέση έχει με το ξύλο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Ό,τι κι αν συνέβη, δεν δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά. Καμία ανοχή από εδώ και πέρα. Καμία» είπε σε υψηλούς τόνους η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να μένει σε μία τέτοια σχέση. Είτε είναι από αγάπη, είτε είναι από φόβο να συνεχίσει να τα καταφέρει μόνη της. Τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε… Κι εγώ κάποτε ήμουν πιο σκληρή κι έλεγα γιατί δεν φεύγουν αυτές οι γυναίκες.» είπε παρακάτω η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!