GOSSIP

Παλιοσπύρου: «Με έπιασε ταχυκαρδία όταν είδα την ιατροδικαστική της Σοφίας»

Καλεσμένη στην εκπομπή Τώρα μαζί, του OPEN, βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, για τη μάστιγα της ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και για το πως ξεπέρασε τον δικό της Γολγοθά.

«Αναγκαστικά λόγω συνθηκών και όσων έχουν γίνει είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Προφανώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Θα τα λύσω αυτά τα θέματα. Είναι όλα όσα έχουν προκύψει με αφορμή αυτό. Να αναρωτηθούμε τι γίνεται στην κοινωνία και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και ποιες είναι και οι λύσεις» δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τη δική της υπόθεση την είχε αναλάβει ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο μετά από όλα όσα έγιναν η συνεργασία τους θα διακοπεί.

«Έχω μιλήσει με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μιλήσαμε και εχθές. Πολύ φειδωλά βέβαια, δεν έχουμε αναλύσει κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορέσει τώρα να βρει τα πατήματά της και η Σοφία και το οποιοδήποτε θύμα. Μετά από κάτι τόσο σοκαριστικό και επίπονο, να δώσεις λίγο κουράγιο και να προσπαθήσεις να βοηθήσεις είτε με τη στάση σου, είτε με τον λόγο σου για να μπορέσεις να κάνεις τα επόμενα βήματα», αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Με έπιασε ταχυκαρδία όταν διάβασα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ήταν σοκαριστικό, πάρα πολύ δύσκολο. Το έκανες εικόνα το τι συνέβη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, με τον έναν να καταλήγει στο νοσοκομείο… Το να το περιγράφει το θέμα ήταν ανατριχιαστικό», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!