TV BITS

Survivor: Η διεκδίκηση για το αυτοκίνητο θα συνεχιστεί απόψε [τρέιλερ]

Μία διαφορετική μάχη μάς χάρισαν στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες.

Φάνης, Δαλάκα, Γκιουλέκας και Ντάνιελ παλεύουν για ακόμα ένα έπαθλο στον Άγιο Δομινίκο. Αυτό το έπαθλο όμως δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για ένα πολυτελές αυτοκίνητο. 

Οι τέσσερις φιναλίστς διαγωνίστηκαν αρχικά ως προς το πόσο καλά τους γνωρίζουν οι μητέρες τους. Οι απαντήσεις ποκίλες και ενδιαφέρουσες. 

Στη συνέχεια οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν σωστά σε πράγματα που αφορούσαν τις μητέρες τους. Στο κομμάτι αυτό ξεχώρισε ο Φάνης που σε κάποιο σημείο απηύδησε τόσο από τις απαντήσεις της μητέρας του, όσο και από τα πειράγματα του Γ. Λιανού και αποχώρησε από το παιχνίδι. 

Ο πρώτος γύρος έκλεισε με το κουίζ των ερωτήσεων. Ο Ντάνιελ τερμάτισε πρώτος και πάει στον αγώνα με 8 ζωές, ο Γκιουλέκας 7, ο Φάνης με 6 και η Δαλάκα με 5.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Φάνης τα έβαλε ξανά με τη μητέρα του, για τις απρόβλεπτες απαντήσεις της.

Μετά το απολαυστικό χθεσινό παιχνίδι στο οποίο ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, απόψε Δευτέρα 24/6 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ η διεκδίκηση συνεχίζεται σε ένα σύνθετο στίβο μάχης!

Θα καταφέρουν οι υπόλοιποι Survivors να καλύψουν τη διαφορά που κατάφερε να πάρει ο Ντάνιελ ή θα μπορέσει με τις σημερινές του επιδόσεις να εξασφαλίσει το έπαθλο του αυτοκινήτου; Η αγωνία και η ένταση χτυπάει κόκκινο! Τι είναι αυτό που βγάζει εκτός εαυτού τον Γιώργο Γκιουλέκα;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!