TV BITS

Survivor: Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε το αυτοκίνητο και δείτε τι είπε [βίντεο]

Ένα... δραματικό αγώνα, που θα μπορούσε να είναι "πρόβα" για τον μεγάλο Τελικό, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 24/6 στο Survivor, καθώς και οι 4 παίκτες ήθελαν διακαώς να κατακτήσουν ένα έπαθλο μεγάλης αξίας.

Οι Ντάνιελ Νούρκα, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιουλέκας διαγωνίστηκαν για να κερδίσουν το πολυτελές αυτοκίνητο.

Νωρίτερα, οι εναπομείναντες παίκτες βρέθηκαν για τελευταία φορά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, που τους φιλοξένησε για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Εκεί έγινε και το «καθιερωμένο» γκρέμισμα της καλύβας, με τους τέσσερις φιναλίστ να αποχαιρετούν το μέρος και να μοιράζονται τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις τους.

Αφού συνομίλησαν μεταξύ τους και με τον Γιώργο Λιανό για όσα πέρασαν αυτούς τους έξι μήνες στο παιχνίδι, οι τέσσερις παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης για τελευταία φορά, διεκδικώντας ένα αυτοκίνητο. Ο Ντάνιελ Νούρκα ξεκίνησε το αγώνισμα με προβάδισμα 8 ζωών έναντι των υπολοίπων, ενώ ο πρώτος που αποκλείστηκε από τη δοκιμασία ήταν ο Φάνης Μπολέτσης.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που βγήκε εκτός ανταγωνισμού αμέσως μετά και το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα. Ο 29χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να είναι ο νικητής της αναμέτρησης και εκείνος που θα δει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο να τον περιμένει στο Γαλάτσι.

«Νιώθω εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος. Έχω αδειάσει μέσα μου, τα έδινα όλα σε κάθε αναμέτρηση. Βγήκε η πίεση όλου του 5μηνου, δεν μπορούσα να ηρεμήσω ούτε πέντε λεπτά», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του στο Survivor ο Γιώργος Γκιουλέκας, σημειώνοντας με χιούμορ πως, εάν το αυτοκίνητο είναι αυτόματο, θα αναγκαστεί να το παραχωρήσει στη μητέρα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!