GOSSIP

Ρώτησαν ξανά την Αντωνά για τη σχέση της με τον Λιάγκα [βίντεο]

Την ώρα που νέες φωτογραφίες, αλλά και οι αναρτήσεις των Λιάγκα - Αντωνά "πρόδωσαν" πως οι δυο τους πέρασαν μαζί ένα ακόμη weekend στον Πόρο, η κάμερα και ρεπόρτερ της εκπομπής της Καινούργιου συνάντησαν την Μαρία Αντωνά και την ρώτησαν αν ισχύουν οι φήμες για το νέο ειδύλλιό της. 

Η ίδια δεν απάντησε σε καμία ερώτηση για τον παρουσιαστή και με ευγένεια ευχαρίστησε τη δημοσιογράφο.

Απάντησε όμως , όταν ρωτήθηκε για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, τους οποίους συνάντησε στη Σαντορίνη και αποκάλυψε ότι τα βρήκαν μεταξύ τους και άφησαν στην άκρη ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τα είπαμε από κοντά. Ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, έχει γίνει. Το σημαντικό είναι πάντα να δίνεις μία ευκαιρία στους ανθρώπους και να μη μένεις σε τέτοια περιστατικά. Λύθηκε η παρεξήγηση, καλή η σχέση μας. Καλό καλοκαίρι στην Κατερίνα και σε όλη την ομάδα».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε για τη σχέση τους:

«Η κοπέλα μία χαρά. Και να σου πω και κάτι στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει -λέμε τώρα- ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά. Μία χαρά ευγενέστατη. Δεν θα το έλεγε καν ο Λιάγκας. Άλλο είναι η προσωπική ζωή κι άλλο το επαγγελματικό… Κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση δημόσια. Χθες βγήκε η κ. Παγώνη και του είπε ότι πέρασες ωραία το Σαβ/κο και της είπε ευχαριστώ. Κάνει μπαμ ότι ισχύει, αλλά να βγούνε να το πούνε ή να πούνε ότι δεν ισχύει; Καλά κάνουν γιατί να κρύβονται;»

Όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή οι φωτογραφίες που ανεβάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε χιουμοριστικά: «Πιγκουίνοι!»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!