GOSSIP

Ο Γκιουλέκας αποκαλύπτει ποιος πιστεύει οτι θα είναι νικητής στο Survivor

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, ήταν ο παίκτης του Survivor, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον χθεσινοβραδινό Ημιτελικό, αλλά έχασε από τον Ντάνιελ και μοιραία έμεινε εκτός του Μεγάλου Τελικού που θα δούμε απόψε 26/6 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ.

Και σήμερα το πρωί 26/6 η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής fay's Time τον Γιώργο που αμέσως εξέφρασε την απογοήτευσή του και τη στεναχώρια του που δεν προκρίθηκε στον Τελικό.

Ο ίδιος σχολίασε τα όσα βίωσε χθες βράδυ στο Γαλάτσι και τόνισε πως η αίσθησή του ήταν πως ο Φάνης Μπολέτσης ήταν αυτός που είχε τη μεγαλύτερη υποστήριξη από το κοινό που βρίσκονταν στο ανοιχτό αμφιθέατρο στο Άλσος Βεϊκου.

Ο Γκιουλέκας μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και είπε πως όταν μπήκε στην Μπλε ομάδα "ήταν σαν όνειρο" και αναφέρθηκε στο πως σταδιακά απομακρύνθηκε από παίκτες που ήταν κοντά του, όπως οι Σταυρούλα, Χρύσα, Φάνης κ.ά.

Φυσικά ο Γιώργος κλήθηκε να κάνει τη δική του πρόβλεψη για το ποιος θα είναι ο νικητής.
Τότε ανέφερε το όνομα του Φάνη, αλλά τόνισε πως ο τελικός θα είναι αμφίρροπος καθώς όλοι θα αγωνιστούν, όπως και χθες σε εμπόδια και στόχους που τους είναι άγνωστοι και πως αυτό είναι φυσικά δίκαιο, αλλά στις λεπτομέρειες θα κριθεί η νίκη. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!