GOSSIP

Ακούσαμε πως η Μαρίνα Σάττι πιθανά θα γίνει coach στο The Voice [βίντεο]

Βέβαιη θεωρείται πλέον η τηλεοπτική επιστροφή του δημοφιλούς talent show The Voice of Greece και σήμερα, ακούσαμε πως πιθανά να δούμε τη Μαρίνα Σάττι να κάθεται σε μια από τις κόκκινες καρέκλες.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη και τα όσα είπε σήμερα 16/6 στο Πρωινό Σουσού,  όλα δείχνουν, πως οι τρεις «βράχοι» του μουσικού διαγωνισμού θα παραμείνουν στις θέσεις τους, ωστόσο η μία κενή θέση, φαίνεται ότι έχει υποψήφιο!

Ο Νίκος Γεωργιάδης μετέφερε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τη σύνθεση του The Voice.

Οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Μαρίνα Σάττι είναι τα ονόματα που ακούγονται για τις τέσσερεις θέσεις της κριτικής επιτροπής.

«Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, άφησε να εννοηθεί ότι θα το παρουσιάσει ο ίδιος, γιατί είχε ακουστεί ότι μπορεί να είναι κάποιος άλλος στη θέση του, η Acun Medya να τον ξεκουράσει. Αυτό που ξέρουμε σύμφωνα με τη “βίβλο” του Voice, ο κριτής πρέπει να είναι τραγουδιστής», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Έχουν γίνει επαφές ήδη με τον Σάκη Ρουβά, υπάρχει θετική διάθεση απέναντι στην Έλενα Παπαρίζου και θέλουν πάρα πολύ τον Πάνο Μουζουράκη, ακόμα είναι όλα σε επίπεδο συζητήσεων. Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι, θα κάνει πολύ θόρυβο αν συμφωνήσει. Πρόκειται για τη Μαρίνα Σάττι!», αποκάλυψε!

«Δεν έχει γίνει ραντεβού με τη Μαρίνα Σάττι, αλλά έπεσε το όνομά της στο τραπέζι των συζητήσεων και επειδή ανήκει και στη δισκογραφική εταιρεία που είναι κοντά η Acun Medya, στη MINOS EMI, θεωρείται πάρα πολύ πιθανό να έχουμε μια πρόταση πάρα πολύ γρήγορα», κατέληξε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!