GOSSIP

O Παπανώτας δέχεται πυρά από πολλούς - Δείτε τι είπαν Χατζίδου και Μπάρκα

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα, που εξαπέλυσε κατηγορίες πως κάποιοι δεν τήρησαν τη δημοσιογραφική δεοντολογία στο πλαίσιο της κόντρας του με την Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της, προκάλεσαν σφοδρότατες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν τήρησαν τη δεοντολογία της τηλεόρασης απέναντί μου. Θα έπρεπε να απομακρύνονται από την τηλεόραση όσοι δεν τηρούν τη δεοντολογία. Τους εύχομαι τα καλύτερα, να βάλουν μυαλό, ώστε στην επόμενη απόπειρα για τηλεοπτική εκπομπή να μπορέσουν να τηρήσουν τη δεοντολογία» και αυτά τα λεγόμενά του προκάλεσαν ακόμα και οργισμένες αντιδράσεις.

Αρχικά το πρωί της Πέμπτης 27/6 η Ελένη Χατζίδου... ξεσπάθωσε κατά του Παπανώτα λέγοντας: «Δεν θα σταματήσω να το λέω, το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μου κάνει πάρα πολύ εντύπωση πως ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Παπανώτας, που έχει υπάρξει πάρα πολύ αυστηρός και αιχμηρός, δεν έχει μετρήσει λόγια και δεν τον λες ότι είναι γλυκομίλητος και με την καλή του την κουβέντα… αλλά δεν το δέχομαι το «την αλήθεια μου λέω», αυτό δεν το δέχομαι ποτέ, τέλος. Γιατί πάντα εκεί δικαιολογούμε πράγματα σκληρά που μπορεί να πούμε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Προσπάθησε να μιλήσει γενικά αλλά κάποιες φορές στη ζωή και στις δηλώσεις υπάρχει το timing. Δεν υπάρχει χειρότερο timing από αυτό, τώρα που ξέρεις ότι η εκπομπή σταματάει και κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στη συζήτηση.

«Έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε ανθρώπους και με τίποτα δεν το ηρεμεί, δεν το καταλαγιάζει. Υπάρχει μία γνωστή ατάκα που λέει: τι της έκανα της…», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Έχω πει δημόσια τη γνώμη μου για τον κύριο Παπανώτα. Τουλάχιστον συνεχίζει και κρατάει την ίδια γνώμη, δεν κάνει κωλοτούμπα με έναν τρόπο, δεν γυρίζει τη μπιφτέκα. Αυτή είναι η γνώμη του», τόνισε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις δηλώσεις του σχετικά με τη Μπέττυ Μαγγίρα συζήτησε και η ομάδα του «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Πέμπτης (27/6). Ο Άρης Καβατζίκης πήρε ξεκάθαρη θέση ενάντια στον συνάδελφό του, επισημαίνοντας ορισμένα σημεία στα λεγόμενά του, ενώ την άποψή της εξέφρασε και η Δανάη Μπάρκα.

«Δουλεύει πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης και δικαιούται να έχει άποψη αλλά όλοι μας – ουδείς αναμάρτητος – έχουμε πει πράγματα στην τηλεόραση που έχουν ξεπεράσει την ανθρώπινη δεοντολογία. Αν την ξεπέρασε η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα και η Μπέττυ προσωπικά, να ξέρεις ότι κι εσύ την έχεις ξεπεράσει τη δεοντολογία», υποστήριξε ο Άρης Καβατζίκης.

«Έχει κάνει άκομψα σχόλια για ανθρώπους όπως όλοι μας, που παρασυρόμαστε και είμαστε σε μία στιγμή αδυναμίας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας», σημειώνει ο δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού.

«Δεν άλλαξε ποτέ το νόημα των όσων είπε, είτε κόπηκαν δηλώσεις του είτε όχι. Άλλαξε κάτι; Αν ακούγαμε δηλαδή και το πριν, θα ακούγαμε κάτι διαφορετικό; Μίλησε για παραβίαση δεοντολογίας, επειδή στην εκπομπή της Μπέττυς δεν έδειξαν όλες τις δηλώσεις. Σε ποια εκπομπή βλέπουμε 20 λεπτά δηλώσεις;», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Είναι αντιδεοντολογικό να κοπεί μία πρόταση σε κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη και είναι δεοντολογικό να λες την άποψή σου για την εμφάνιση των ανθρώπων; Επειδή μιλάμε για δεοντολογία. Εμένα δεν μου άρεσε ούτε το «πρέπει να απομακρύνονται κάποιοι άνθρωποι». Να κλείσουμε ειρηνικά τη χρονιά. Ατοπήματα κάνουμε όλοι», επισήμανε σε άλλο μέρος της κουβέντας ο Άρης Καβατζίκης.

«Καλό είναι να είμαστε γενικά ειρηνικοί, όχι μόνο στο τέλος της σεζόν. Να σκεφτόμαστε τις ψυχές των ανθρώπων πριν μιλήσουμε, πριν βάλουμε τον μανδύα της ευγένειας και πετάξουμε μπηχτές και κατινιές. Δεν το λέω για τον συγκεκριμένο κύριο αλλά για όλους όσοι έχουμε ένα δημόσιο βήμα. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Όλοι κρινόμαστε», σχολίασε από την πλευρά της κλείνοντας το θέμα η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!