GOSSIP

H Ελένη Χατζίδου έχει γενέθλια και τα γιόρτασε on air [βίντεο]

Τα 44α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της και οι συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή της, φρόντισαν να της έχουν ετοιμάσει μια όμορφη έκπληξη.

Έτσι με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό της εκπομπής αντίκρισε τα πάντα γύρω της να είναι στολισμένα αλλά και την εντυπωσιακή τούρτα που την περίμενε.
 

«Πολύ ινσταγκραμικό αυτό! Θα γίνει χαμός με τις φωτογραφίες με αυτό! Να με χαίρεστε!», είπε μπαίνοντας το στούντιο η Ελένη Χατζίδου.

«Να σε χαίρομαι, να σε χαιρόμαστε. Χρόνια πολλά στη γυναίκα του σπιτιού, στη γυναίκα που γιορτάζει σήμερα, στην παρουσιάστρια. Σε αγαπάμε πάρα πολύ και εγώ προσωπικά. Όλα τα καλά σου εύχομαι. Να είμαστε μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί», της ευχήθηκε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου, ανταλλάσσοντας ένα γλυκό φιλί με τη σύζυγό του.

«Μέχρι τώρα αυτά τα 44 χρόνια που βρίσκομαι στη ζωή – ευχαριστώ πολύ μαμά και μπαμπά που με δημιουργήσατε – είμαι γεμάτη, πραγματικά πολύ χαρούμενη. Ήταν πολύ ευχάριστα όλα τα χρόνια, δεν έχω άσχημες αναμνήσεις. Είμαι γενικά άνθρωπος που τα αφήνω τα κακά πίσω μου», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου για τα 44α της γενέθλια, ενώ έσβησε και το κερί στην τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!