GOSSIP

H Βάσια Τριφύλλη πέταξε... επικές ατάκες για τη Μενεγάκη και τα ριάλιτι

Η γνωστή ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, έχει άπειρες φορές αποδείξει πως δεν μασάει τα λόγια της και έχει πολύ αιχμηρή... γλώσσα όταν θέλει.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, και η ίδια φρόντισε να μας χαρίσει μια σειρά από επικές... ατάκες και αντιδράσεις.

«Αν μου έδιναν να κάνω όποιου είδους εκπομπή θέλω, θα έκανα μία εκπομπή με καλεσμένους, να λέμε διάφορες βλακείες και να βγαίνει και το μεροκάματο. Πρώτο καλεσμένο θα έφερνα τον Γκλέτσο, τον Αποστόλη μου», δηλώνει η Βάσια Τριφύλλη.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη και τη φημολογούμενη αποχώρησή της από το MEGA, η ηθοποιός απαντά με το ιδιαίτερο χιούμορ της: «Τρέμω τώρα που μου το είπατε… πω πω πω ανατρίχιασα! Έλειψε η Ελένη από την τηλεόραση κι εγώ έπεσα στα τάρταρα; Ψέματα θα σας πω. Τώρα στους ΑΝΤ1αίους δεν ξέρω αν έλειψε. Η Ελένη είναι ένα συμπαθέστατο και πολύ όμορφο κορίτσι».

«Πολλά επαγγέλματα μπορούν να βγουν μέσα από ένα ριάλιτι… τελίτσες, τελίτσες, τελίτσες», σχολίασε η Βάσια Τριφύλλη για το TV Queen, ενώ σημείωσε για το infotainment είδος εκπομπών: «Εμείς στην Ελλάδα τόσα χρόνια τι εκπομπές κάναμε; Αυτό δεν κάναμε; Με επιτυχία δεν γνωρίζω αλλά όλοι μπορούν να το κάνουν, μέχρι και ο σκύλος μου. Τόσο απλό είναι».

Δείτε ΕΔΏ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!