GOSSIP

Ο Χρανιώτης είπε γιατί δεν βλέπει ποτέ ταινία του Brad Pitt με τη γυναίκα του

Τον Γιώργο Χρανιώτη υποδέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα στο Καλύτερα Αργά και ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η έλευση του γιου του.

«Δεν είμαι πια αιώνιος έφηβος. Τα τελευταία 4-5 χρόνια αρχίσω αι καταλαβαίνω ότι είμαι άντρας. Με τρομάζει η πιθανότητα να αφήσω το παιδάκι που έχω μέσα μου αλλά μετά τον γιο μου αρχίζω και λειτουργώ αντρικά» δήλωσε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ήθελα να περάσω από το εγώ στο εμείς. Δεν είχα σκύλο μικρός, δεν είχα κάποιον να φροντίζω. Από 23 μένω μόνος μου και έπρεπε μόνος μου να φτιάξω την ψυχή μου».

«Με την έλευση του παιδιού χάρηκα ζορίστηκα λίγο μετά γιατί έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω αυτό που μου είχε πει ο κολλητός μου ο Γιώργος Καραμίχος. Όταν τον είχα ρωτήσει στο δέυτερο παιδί “δεν κώλωσες;”. Ηθοποιοί είμαστε δεν είμαστε επιχειρηματίες. Του λέω “δεν φοβήθηκες ότι δεν θα έχεις χρήματα;”. Και μου λέει “όχι τα παιδιά φέρνουν λεφτά”».

«Και σε εμένα ήρθαν πιο πολλά χρήματα γιατί έπρεπε να έρθουν, μπήκα σε ένα διαδοχικό mode».

«Ξέρεις ότι πρέπει να έρθει το γάλα θα κάνεις οτιδήποτε για να έρθει και ελπίζεις να μην κάνεις επιλογές που να μην είναι τόσο πολύ καλές».

Από τις απολαυστικές στιγμές της συνέντευξης όταν αποκάλυψε τον λόγο που δεν βλέπει ποτέ ταινίες του Brad Pitt με τη γυναίκα του.

«Δεν βλέπουμε ταινίες με τον Brad Pitt με τη γυναίκα μου, εγώ έχω το κόμπλεξ. Δεν είμαι ηλίθιος, το έκανα δυο φορές…».

«Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ωραίος ηθοποιός, ο καταπληκτικός κινηματογραφικός ηθοποιός, δεν ξέρω πώς θα ήταν στο θέατρο. Είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς».

«Στους Θρύλους του Πάθους άκουγα κάτι ήχους από τη γυναίκα μου που δεν ήταν ωραίοι… Αχ… Κάτι βαθιά ήχοι μέσα που περνούσαν από τα δάχτυλά της μέχρι πάνω. Δεν μπορώ να μην την καταλάβω αλλά πρέπει να με καταλάβετε και εμένα. Δεν βλέπουμε μαζί στο σπίτι ταινίες του Brad Pitt».

Δείτε ΕΔΩ αποσπάσματα από όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!