GOSSIP

Αποκαλύφθηκε ποιο ελληνικό νησί επισκέφτηκε στα κρυφά η Britney Spears

Στην Ελλάδα βρέθηκε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Britney Spears και η ίδια φρόντισε να μην πάρει κανείς... χαμπάρι τις διακοπές της σε κυκλαδίτικο νησί, μέχρι τη στιγμή που η ίδια έκανε μια ανάρτηση στα social media και αποκάλυψε το ταξίδι που έκανε ινκόγκνιτο. 

Συγκεκριμένα, πρόσφατα  η ποπ σταρ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες που, όπως έγραψε, τράβηξε κατά τη διάρκεια παραμονής της σε νησί των Κυκλάδων, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους πάνω από 42 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram φαίνεται η μπλε πόρτα ενός καταστήματος με το μενού γραμμένο σε μικρούς μαυροπίνακες. Η τραγουδίστρια φωτογράφισε επίσης τα σοκάκια του νησιού και το λιμάνι με τις βάρκες.

Σημειώνεται ότι το νησί που επισκέφθηκε είναι η Πάρος καθώς η πρώτη φωτογραφία δείχνει το γνωστό «καφενείο της Μαριγώς» στο χωριό Λεύκες.

«Φωτογραφίες που τράβηξα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα πριν από 2 μήνες» έγραψε στη λεζάντα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Greek CityTimes», την περίοδο που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στην Ελλάδα, η διάσημη τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τον Τύπο και είχε ανησυχήσει τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Ήταν η περίοδος, που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, φωτογραφίες με την Σπίαρς σε άσχημη κατάσταση, να περπατάει τυλιγμένη με κουβέρτα και με αστυνομικούς να τη συνοδεύουν έξω από ξενοδοχείο στο Λος 'Αντζελες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ τον Μάιο, η σταρ είχε έντονο καυγά με τον σύντροφό της, Πολ Σόλιζ (Paul Soliz), με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ορίων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!