GOSSIP

H Καλομοίρα έδωσε εξηγήσεις για τη δήλωσή της που προκάλεσε αντιδράσεις

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Καλομοίρα στον Γιώργο Λιάγκα και σε αυτή εκτός από τις αναφορές της στα επαγγελματικά πλάνα της και στην προσωπική ζωή της, αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις και για μια δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα για τη σχέση της με το σύζυγό της και το πως πρέπει να φέρονται οι γυναίκες.

Η τραγουδίστρια αφού μίλησε για το νέο τραγούδι της "Αμήν" με στίχους στα αγγλικά και τα ελληνικά, στην πορεία αναφέρθηκε εκτενώς και στη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

«Με τον Γιώργο είμαστε 18 χρόνια μαζί και 12 παντρεμένοι. Ο έρωτας με τα χρόνια αλλάζει, στην αρχή είναι ο έρωτας και μετά μένει η αγάπη. Υπάρχει ζήλια στη σχέση μας, θα ζηλέψω αν κοιτάξει μια άλλη κοπέλα», είπε αρχικά η Καλομοίρα. 

Και τότε χρειάστηκε να δώσει εξηγήσει για την ατάκα της πως οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια!

«Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωση μου ότι οι γυναίκες κάποιες φορές πρέπει να κάνουν τις κινέζες. Δεν το εννοούσα στα σοβαρά, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό σε κάποια πράγματα να κάνεις και τα στραβά μάτια. Δεν αξίζει να τσακώνεσαι για το οτιδήποτε. Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνεις την κινέζα και τελειώνει. Ο Γιώργος κάποιες φορές είναι λίγο απότομος, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει», απάντησε η Καλομοίρα. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!