GOSSIP

Η Κόνι Μεταξά σχολίασε τις φήμες περί χωρισμού με το σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κόνι Μεταξά και μίλησε για την επαγγελματική της ζωή αλλά και την προσωπική.

Η τραγουδίστρια απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Μάριο Καπότση και εξηγεί πώς ξεκίνησε όλο αυτό να γράφεται στα Μέσα.

«Δεν αλλάζει τίποτα με τον γάμο. Παλιά που δεν έμεναν οι άνθρωποι πριν από τον γάμο και συγκατοικούσαν μετά, έτρωγαν τη φρίκη. Εμείς την τρώμε τη φρίκη όταν συγκατοικήσουμε. Οπότε όταν γίνει ο γάμος, δεν αλλάζει κάτι. Δεν περίμενα να παντρευτώ ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση γάμου. Το να είμαι με έναν άνθρωπο όλη μου τη ζωή ναι, αλλά όχι γάμος. Η γυναίκα όταν αποφασίζει να χωρίσει το έχει αποφασίσει από καιρό. Είμαι πολύ κακιά όταν “φεύγει”. Είμαι σκληρή, είμαι πολύ ειλικρινής, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι. Χωρίζω και μετά δεν ξανασηκώνω το τηλέφωνο».

«Μου λείπει πολύ η Αμερική! Δεν θεωρώ ότι με έχουν αποδεχτεί ακόμα εδώ. Πλέον στην ηλικία που είμαι δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Αμερική. Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα όπως την έχω διαμορφώσει. Στην Αμερική είναι πιο ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά τη διαφορετικότητα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει κακία και εκεί αλλά όχι στις Πολιτείες που θα ζούσα εγώ. Είμαι ένας πολύ εύκολος στόχος. Είμαι μια κοπέλα, είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛεΠα είναι πιο τσαχπίνης, η μαμά μου επίσης. Ήμουν έξω, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Όταν βλέπουν ανθρώπους να τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τους περισσότερους τους ενοχλεί. Η βάση είναι αυτό που λέω. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτοπεποίθηση με τον εαυτό του, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να είναι ο εαυτός του γιατί φοβούνται το τι θα πουν οι άλλοι, εγώ αυτό δεν το έχω αυτό. Στην τηλεόραση δεν μπορώ να το βγάλω αυτό γιατί δεν είμαι “κουτσομπόλα”. Μου έδειχναν πρόσωπα στην τηλεόραση και δεν ήξερα τους μισούς. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τους άλλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου άνθρωποι που δεν γνωρίζω προσωπικά τι κάνουν. Άμα είναι στην παρέα μου εννοείται ότι με νοιάζει, θέλω να τα μάθω όλα».

Μεταξύ άλλων απάντησε και στο εάν έχει βιώσει ποτέ ζήλια από τις γυναίκες, με την ίδια να απαντά αρνητικά. Μάλιστα, τις φίλες της τις νιώθει οικογένεια!

«Έχω κανονικές φίλες, δεν έχω πια ψεύτικες. Έχω καλούς ανθρώπους στη ζωή μου, είναι πολλοί. Οι αδελφικοί φίλοι μπορεί να είναι πέντε. Αλλά παρέα και ανθρώπους που θεωρώ ότι είναι φίλοι μου, είναι αρκετοί. Είμαι πολύ καλή φίλη. Έχω πάρει αεροπλάνο να πάω σε φίλη μου. Οι φίλοι μου είναι οικογένεια!».

«Δεν μου αρέσει η σχέση χωρίς ζήλια! Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε (σσ ότι χώρισε) γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο.

Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν. Και ξαφνικά άρχισαν οι φήμες».

Δείτε ΕΔΩ σχετικά βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!