GOSSIP

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη μοναξιά και το άγχος του [βίντεο]

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Όλγα Λαφαζάνη ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου και σε αυτή εξομολογήθηκε πως βιώνει έντονη μοναξιά.

«Πολλές φορές έχω αισθανθεί μοναξιά στα 44 μου. Καμιά φορά νιώθω ότι κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές. Έχω πολύ άγχος. Όταν ξυπνάω το πρωί, αναστενάζω. Το άγχος μου κάποιες φορές είναι δημιουργικό και άλλες φορές μπορεί να με νικήσει. Σε μεγάλα ζητήματα λειτουργώ με ψυχραιμία, ενώ σε κάτι μικρό μπορεί να αποσυντονιστώ» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τη μισή μου ζωή παίζω σε άδειο θέατρο. Σε μια παράσταση που όλοι έλεγαν ότι είναι υπέροχη, δεν ερχόταν ποτέ κόσμος. Μετά την παράσταση θέλω τρεις ώρες για να αποφορτιστώ. Όταν τη νύχτα ξυπνάει το “τέρας” της υπερέντασης, είναι δύσκολο να φύγει. Περνάω φάσεις που δεν κοιμάμαι καλά. Διατροφικά, η φέτα είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ. Όλα τα υπόλοιπα, τα ελέγχω».

Σε άλλο σημείο ανέφερε ένα περιστατικό όπου θεατής στο θέατρο του είπε πως δεν ήταν καλός και αυτός ανταπάντησε: «και εσύ δεν ήσουν καλός θεατής»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!