GOSSIP

H Μοιραράκη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα όταν προχθές προκάλεσε τροχαίο

Πρόσφατα η Δέσποινα Μοιραράκη χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μετά από τροχαίο που η ίδια προκάλεσε, έχοντας χάσει τον έλεγχο του οχήματός της, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα και σήμερα αποκαλύφθηκε πως η παρουσιάστρια του Cash or Trash οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 5/7 η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν το τροχαίο της είχε εμπλοκή σε ένα άλλο οδικό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ειπώθηκε, πέρασε με κόκκινο φανάρι, έγινε μια μίνι καταδίωξη από αστυνομικούς και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα!

Και αυτές τις μέρες οδηγούσε η κυρία Μοιραράκη χωρίς δίπλωμα μετά από την παράβαση πριν μέρες.

Να σας θυμίσουμε ότι για το τροχαίο που είχε πριν λίγα 24ωρα είπε: «Αυτό τον καιρό είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, γιατί μου έχουν πέσει πάρα πολλά πράγματα. Έρχομαι και κάνω τα γυρίσματα και έχω και την εκπομπή μου. Εχθές ήταν η προτελευταία ημέρα των γυρισμάτων και ήταν πολύ απαιτητική. Ξεκινήσαμε από πολύ νωρίς και κάναμε και το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν και τελειώνοντας –παρκάρω πάντα έξω από το στούντιο- μόλις μπήκα μέσα κάτι μου συνέβη, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ή έκλεισαν τα μάτια ή λιποθύμησα και αντί να πατήσω το φρένο, πάτησα το γκάζι... Το αυτοκίνητο έφυγε σε απόσταση ενός μέτρου και αν δεν ήταν μπροστά ένα αυτοκίνητο και δυο μηχανές, θα είχα βρεθεί στον τοίχο, δεν ξέρω που θα είχα πάει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!