GOSSIP

«Είναι πολύ στεναχωρημένος... αιφνιδιάστηκε» λέει για τον Ρέμο ο δικηγόρος του

Σάλο έχει προκαλέσει η δέσμευση της περιουσίας του Αντώνη Ρέμου καθώς αποκαλύφθηκε πως ο γνωστός τραγουδιστής ερευνάται για φοροδιαφυγή καθώς δήλωνε ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ, αλλά σήμερα 5/7 ένας εκ των δικηγόρων του αρνείται τα πάντα και κάνει λόγο για ψεύδη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σήμερα για την εν λόγω υπόθεση στην εκπομπή της Τσιμτσιλή και ισχυρίστηκε πως: «Σκοπός είναι η διαπόμπευση του γνωστού τραγουδιστή. Είναι ψεύδη ότι δηλώνει 50.000 ευρώ τον χρόνο.

Και στην πορεία τόνισε: « Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχει ελεγχθεί επανειλημμένα...Πρέπει να γίνει έρευνα πώς γίνονται αυτές οι διαρροές...Η πληροφορία είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική» είπε και αποκάλυψε: «Τη Δευτέρα με τον συνάδελφό μου θα πάμε στην Εισαγγελία για να εξεταστεί κατά προτεραιότητα η υπόθεση γιατί αυτά είναι ψεύδη. Ούτε ο καλλιτέχνης ούτε εγώ γνωρίζουμε σε τι αφορά η υπόθεση. Είναι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος γιατί αιφνιδιάστηκε και από τη δέσμευση των λογαριασμών του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος στην εκπομπή.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!