GOSSIP

Η Σκορδά έδωσε ευχές σε δύο συνεργάτες της για τη νέα εκπομπή τους

Σήμερα ήταν το φινάλε και για την εκπομπή Fay's Time που ολοκλήρωσε την τηλεοπτική σεζόν εν μέσω έντονης φημολογίας πως η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά θα μετακινηθεί τη νέα σεζόν σε άλλο κανάλι.

Η ίδια ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτά που ακούγονται για μελλοντική συνεργασία της με το Mega, ωστόσο σήμερα θέλησε να σχολιάσει τη νέα εκπομπή που θα κάνουν στο ΣΚΑΙ οι συνεργάτες της Λάμπρος Κωνσταντάρας και Μάρτζυ Λαζάρου.

«Είναι η τελευταία μας εκπομπή, θα κάνουμε κανονικά τη ροή, έχουμε ετοιμάσει κάποια πραγματάκια, εγώ δε τα γνωρίζω, θα τα δούμε εδώ μαζί» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την καλοκαιρινή εκπομπή Summer's Cool που θα παρουσιάζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στην ομάδα της οποίας θα βρίσκεται και η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Σας βλέπω λίγο αμήχανους… Να ξεκινήσω λίγο από κάτι άλλο που εμένα δε με ενημερώνει κανείς; Είδα το τρέιλερ για την καλοκαιρινή εκπομπή και κάποιοι άνθρωποι αυτής της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι μαζί σας και να σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή Summer Cool» είπε η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, αφού ρώτησε πότε κάνουν πρεμιέρα και την ώρα που θα ξεκινάει η εκπομπή, η Φαίη Σκορδά με χιούμορ σχολίασε: «Όσο πάει πηγαίνει και πιο αργά».

«Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ό,τι χρειαστείτε, αν χρειαστείτε κάτι από εμένα θα είμαι δίπλα σας. Ο Λάμπρος είναι ο παρουσιαστής. Μαζί θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρτζυ όπως πάντα εκεί, και δυο άτομα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης. Δε πήρα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να το πω, αλλά αφού βγήκε το τρέιλερ. Σας εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο.

Σε αυτό το πλατό εδώ; Γιατί όχι εδώ; Εντάξει, δε θα πω κάτι άλλο, ήθελα να πω ένα καλή επιτυχία γιατί το αισθάνομαι και είναι από καρδιάς» κατέληξε,

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!