GOSSIP

Φούντωσαν οι φήμες πως η Φαίη Σκορδά έχει δεσμό με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα πως ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι ζευγάρι με την Τατιάνα Μπλάτνικ, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά, φούντωσαν οι φήμες πως κάτι τρέχει με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά και την Φαίη Σκορδά.

Αφορμή για να φουντώσουν αυτές οι φήμες στάθηκε η πρόσφατη εξόρμηση της παρουσιάστριας στη Μύκονο.
Συγκεκριμένα, πρόσφατα η Φαίη, πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στo Νησί των Ανέμων με φίλους, καθώς οι δύο γιοι της βρίσκονταν στον Πόρο με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα.
Όπως αναφέρει φίλος της παρουσιάστριας στο OK! «Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στη Μύκονο ήταν ακόμα παντρεμένη».

Ανάμεσα στην παρέα της Φαίης βρισκόταν και ο επιχειρηματίας Γιώργος Μπαρμπαλιάς.

«Με τη Φαίη έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο καιρό. Έχουν βγει και για φαγητό, ενώ εκείνη έχει γνωρίσει και την οικογένειά του» αναφέρει η ίδια πηγή. «Προς το παρόν, και οι δύο δηλώνουν ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά του και εκείνη δείχνει κολακευμένη από το ευγενικό του ενδιαφέρον. «Επειδή είναι πάνω από όλα μητέρα, είναι πολύ προσεκτική με τους ανθρώπους που αφήνει να εισβάλουν γλυκά στη ζωή της» λέει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

«Το ότι ο 48χρονος γοητευτικός επιχειρηματίας είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας δύο παιδιών (σ.σ. από τον γάμο του με τη Ναταλία Μουνδρέα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας) σίγουρα είναι κάτι που η Φαίη έχει εκτιμήσει πολύ».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6, εκτός από τον Γιώργο Μπαρμπαλιά και τη Μαρίνα Βερνίκου, γευμάτισε στο beach bar-restaurant Principote στον Πάνορμο με μεγάλη παρέα, ανάμεσά τους τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Χριστίνα Πολίτη και τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Μάλιστα η ίδια η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία από τη μεγάλη της παρέα:

Το ίδιο βράδυ δείπνησε στο Zuma, ενώ η πολυπληθής παρέα κατέληξε στο Güzel 9 Muses, όπου εμφανίζεται ο Σαρμπέλ με τον Άρι Πετράκη. Εκεί το κέφι απογειώθηκε κυριολεκτικά όταν το μικρόφωνο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είναι και ένας από τους αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές της 44χρονης παρουσιάστριας, η οποία συνεχίζει, εκτός απροόπτου, την τηλεοπτική της καριέρα στο Mega.

Η απάντηση της παρουσιάστριας στο δημοσίευμα

Η ίδια πάντως θέλησε να απαντήσει με τον τρόπο της στο δημοσίευμα και το έκανε στην εκπομπή της:

«Κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Μην γράφουν… Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο!

Είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, “γιατί είναι κλειδωμένη;”. Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον. Δεν είμαι!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!