GOSSIP

Ο Ρέμος με ένα βίντεο απαντά στα όσα ακούγονται και η Υβόννη τον στηρίζει

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την αποκάλυψη πως η περιουσία του Αντώνη Ρέμου έχει δεσμευτεί, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής ελέγχεται για φοροδιαφυγή, ο ίδιος, μολονότι αρχικά είχε διατυπώσει τη θέση του μέσω δικηγόρων, πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στα social media και έδωσε εξηγήσεις, ενώ είδαμε και την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ να τον στηρίζει με μια τρυφερή, γεμάτη αγάπη ανάρτησή της.

Ο Αντώνης Ρέμος από τη δική του πλευρά, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν φοροδιαφεύγει και πως πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα.

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ερευνάται.

«Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου» λέει ο Αντώνης Ρέμος στην ανακοίνωσή του που βγήκε το απόγευμα της Παρασκευής (5/7/24).

«Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους» τονίζει.

Και καταλήγει: «Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου σε αυτή την ιστορία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που είναι μαζί από το 2010 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 9χρονη πλέον Ελένη, παραμένουν αχώριστοι μέχρι σήμερα, και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή. Έτσι κι αυτή τη φορά, η Υβόννη Μπόσνιακ θέλοντας να δείξει την αγάπη και τη στήριξή της στο πρόσωπο του συζύγου της, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας, 

«Αγάπη μου. Ζωή μου. Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!