GOSSIP

Ο Γκλέτσος μίλησε ξανά για το... ψάρι και είπε πως γεννήθηκε "κακομοίρης"

Η Αθηναίς Νέγκα υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον ηθοποιό και πολιτικό Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως ήταν ως παιδί και έδωσε ξανά εξηγήσει για την διαβόητη φράση για το... ψάρι που είχε κάποτε πει σε συνέντευξή του, προκαλώντας αντιδράσεις.

Για τη φράση πως το ψάρι ψήνεται και από τις δυο μεριές, είπε: «Ήμουν δήμαρχος τότε και μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωσή μου αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση, γιατί κάποιοι “δημοσιογράφοι” χαμογελούσαν και πίστευαν ότι εγώ είχα κάποια ανάγκη… Τι ανάγκη να έχω εγώ; Μόνος μου το είπα, δεν με ρώτησε κανένας. Ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση και το έκανα γι’ αυτά τα παιδιά. Και έρχεται τώρα, το 2024, προχθές, να γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα… Ας το σταματήσουμε εκεί. Ήταν πατρική και ιερή δήλωση, δεν είχα καμία απολύτως ανάγκη», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πρόσθεσε: «Η ελληνική κοινωνία δεν έχει προχωρήσει καθόλου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια του: 

«Ένα παράπονο τα κάνει όλα και γίνεσαι Γκλέτσος. Βλέπεις το γεροντάκι, την αδικία την κοινωνική και μια ευθύνη. Αυτά τα δύο σου μπαίνουν στην ψυχή και εκεί που είσαι ένα μίζερο ανθρωπάκι, κάνεις κουράγιο», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:

«Γεννήθηκα κακομοίρης. Δεν ήμουν το παιδί που τσακώνεται στην αλάνα. Στην αλάνα μεγάλωσα αλλά τσαμπουκοποιήθηκα κοινωνικά. Ποτέ δεν ήμουν νταής. Ήμουν το πιο αγαπητό παιδί της παρέας. Τα παιδιά με αγαπούσαν γιατί ήμουν φίλος. Κρατάς το μυστικό, είσαι δίπλα στον άλλον, αν πάει να γίνει κάτι τον στηρίζεις... τέτοια. Δεν ήμουν ο πρώτος που θα κάνει τσαμπουκά».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!