GOSSIP

O Σοϊλέδης έβρισε ρεπόρτερ που του έκανε ερώτηση για τον Λιάγκα [βίντεο]

Διακοπές... διαρκείας κάνει στη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης, μαζί με τη νέα σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρίσση αλλά ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor μάλλον δεν έχει καμία διάθεση να ακούσει ούτε λέξη για τον φημολογούμενο νέο σύντροφο της Μαρίας Αντωνά, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιάγκα.

Θυμίζουμε πως μετά το χωρισμό και τη διάλυση του αρραβώνα των Σοϊλέδη - Αντωνά, ο μεν Άρης αμέσως έδειξε δημόσια πως βρήκε νέο έρωτα, η δε Μαρία, παίζει ακόμα... κρυφτούλι με τα media, καθώς οργιάζουν πια οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα.


Τώρα, ρεπόρτερ του Mykonos Live tv εντόπισε για πολλοστή φορά τις τελευταίες εβδομάδες, τον Άρη Σοϊλέδη να βολτάρει (μόνος) στα Ματογιάννια, με τον ίδιο να εξηγεί πως η σύντροφός του εργάζονταν.


Τότε ο ρεπόρτερ, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί στο νησί των ανέμων και ρώτησε τον Σοϊλέδη αν ετοιμάζεται κάτι με τον Τούρκο παραγωγό του Survivor με τον ίδιο να το διαψεύδει.


Στην πορεία όμως ο ρεπόρτερ τον ρώτησε ποιος θεωρεί καλύτερο παρουσιαστή: την Σκορδά ή τον Λιάγκα και στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Λιάγκα, ο Άρης δεν κρατήθηκε και... έβρισε τον ρεπόρτερ!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!