GOSSIP

O Snik σε νέο βίντεο λέει πως σχεδιάζει να παντρευτεί τη σύντροφό του

Γαμπρός σχεδιάζει να ντυθεί σύντομα ο διάσημος τράπερ, που δεν κρύβει τον έρωτά του για την Marta Aharonian και μιλώντας για τα μελλοντικά πλάνα του αναφέρει το γάμο αλλά και... λιγότερους τσακωμούς.

Ο δημοφιλής τράπερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου μιλάει στους διαδικτυακούς του φίλους για την καθημερινότητά του.

Σε αυτό, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως το τελευταίο διάστημα γυμνάζεται, προκειμένου να χάσει κάποια κιλά μέχρι την ημέρα του γάμου του.

Στο βίντεο που ανάρτησε και φαίνεται να περπατάει στον δρόμο, ο Snik ακούγεται να λέει: «Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι και ωραίοι. Θα παντρευτούμε με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος. Δεν θέλω να βλέπω όλα αυτά τα τσιμ**** να βγαίνουν να μιλάνε και να κάνουν κακό στη σκηνή. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς και περισσότερη αγάπη. Όσοι είστε εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι εδώ, γιατί εσείς με έχετε φέρει εδώ. Την αγάπη μου». 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

@snikclips #snik #snikthehustla πρωτότυπος ήχος - SNIK



O τράπερ και η σύντροφός του, η 30χρονη TikToker, Marta Aharonian είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο, κρατώντας σχετικά χαμηλό προφίλ, για να προστατεύσουν έτσι, τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο κάποιες αναρτήσεις τους κάνουν ολοφάνερο πως έχουν γίνει αχώριστοι

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!