GOSSIP

H Kris Jenner έκανε υστερεκτομή και τα λόγια της συγκλονίζουν

Η γυναίκα που πολλοί την αποκαλούν "momager" καθώς ως μητέρα των αδελφών Kardashian και Jenner λέγεται πως φρόντισε όλα τα παιδιά της να γίνουν (με τον άλφα ή βήτα τρόπο) διάσημα και πάμπλουτα, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας και έκανε την συγκλονιστική αποκάλυψη μέσα από το ριάλιτι της οικογένειάς της.

Ξεσπώντας σε κλάματα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου για αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι των Kardashians, η 68χρονη Kris μοιράστηκε τα νέα για την υγείας της με τα παιδιά της εξηγώντας ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν πως πρέπει, εξαιτίας ενός όγκου και μιας κύστης, να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τη μήτρα της.

«Θα κάνω υστερεκτομή. Μόλις αφαίρεσα τις ωοθήκες μου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Υπήρξε ένα εύρημα, οπότε είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κρις Τζένερ στις κόρες της συμπληρώνοντας, συγκινημένη, τα εξής. «Αφαίρεσα ό,τι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν είσαι νέος, λες ότι θες να κάνεις οικογένεια και πραγματικά είναι το μόνο για το οποίο μιλούσα, 40 – 50 χρόνια».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!