GOSSIP

H Σπυροπούλου πόζαρε αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της [εικόνα]

Τρισευτυχισμένοι είναι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους που επισφράγισε τον έρωτά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα η Queen Dina, όπως την αποκαλούν οι φαν της, γέννησε τον μικρούλη της στις αρχές του Ιουλίου και μετά από λίγες μέρες πήρε εξιτήριο με το μωρό της για να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.
Το ζευγάρι που έχει ήδη αποκτήσει ένα ακόμη αγοράκι, που πήρε το όνομα του πατέρα του συζύγου της Βλάσης , έχει αποφασίσει και το όνομα του νεογέννητου αγοριού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο μίλησε για τα δυνατά συναισθήματα με τα οποία είναι πλημμυρισμένη λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού της ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον μικρό:

«Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Έχουμε πει στον Βλάσση για τον μικρό του αδελφό, τον περιμένει. Δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω θα χαρεί και εκείνος. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια στις κάμερες όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

 

Η Σπυροπούλου, τώρα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που είχε τραβηχτεί μέσα στο μαιευτήριο, με την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της το μωράκι της και έγραψε στη λεζάντα: «Το 2ο θαυματάκι μας »

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!