GOSSIP

Πέθανε η Shannen Doherty χάνοντας την άνιση μάχη με τον καρκίνο

Το Σάββατο 13 Ιουλίου και σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή η «Μπρέντα» της σειράς «Beverly Hills 90210» Shannen Doherty, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. 

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η manager της μιλώντας στο περιοδικό People την Κυριακή 14 Ιουλίου: «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Shannen Doherty», δήλωσε η Leslie Sloane και συνέχισε: «Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια που πολεμούσε την ασθένεια».

«Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια της ζητά από τον κόσμο  να σεβαστεί την ιδιωτικότητά της αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσει να θρηνήσει», πρόσθεσε η ίδια. 

Η Shannen Doherty που το κοινό αγάπησε και μέσα από τον ρόλο της στο «Charmed», διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Η ίδια αποφάσισε τότε να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της, τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Το 2016 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επεκτάθηκε στους λεμφαδένες της, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε οκτώ κύκλους χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας. Παρότι το 2017 σημείωσε ύφεση, μόλις έναν χρόνο αργότερα, δήλωσε στο Associated Press ότι οι δείκτες όγκου της είχαν «αυξηθεί».

Πριν τέσσερα χρόνια η διάσημη ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει πως ο καρκίνος της είχε επιστρέψει ως καρκίνος του μαστού και βρισκόταν στο 4ο στάδιο, πράγμα που σημαίνει ότι είχε εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματός της. Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 έχασε τη μάχη που έδινε με τη νόσο. 

Μέχρι και τρεις εβδομάδες πριν το θάνατό της η σταρ μιλούσε σε τακτική βάση σε podcast για την ζωή της και τις προκλήσεις που βίωνε με την μάχη της με τον καρκίνο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!