GOSSIP

Η Στικούδη μας συστήνει την μέλλουσα νονά του δεύτερου παιδιού της

H Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, έχουν ήδη αποκτήσει έναν μικρό γιο τον Βύρωνα και πρόσφατα η ευτυχία τους επισφραγίστηκε με την άφιξη ενός ακόμη γιου.

Και τώρα η τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια μας αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού της αλλά και ποια είναι η δικηγόρος Ελένη Μπαχούμη, η κοπέλα που θα είναι η νονά.

Η ίδια στην ανάρτησή της στο Instagram γράφει πως τη γνώρισε σε ηλικία 20 ετών, όταν μετακόμισε στην Καισαριανή και μάλιστα, το κορίτσι ήταν μεγάλη θαυμάστριά της, ενώ παραμένει μέχρι και σήμερα, στα αγαπημένα της άτομα.

 «Που να σας τα λέω… Μου φαίνεται σαν όνειρο... Σε γνώρισα όταν ήμουν 20 χρόνων... (πριν 7 χρόνια δηλαδή )... Είχα την τύχη να μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, στην αγαπημένη μου γειτονιά την Καισαριανή!! Με αγάπησες από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό που είμαι, για τη μουσική μου και για όλα όσα αποφάσιζα να κάνω κατά καιρούς! Πέρασε ο καιρός και αποφάσισα να φύγω μια μέρα. Δεν θα ξεχάσω τι μου είχες πει "θα χαθούμε τώρα εμείς;". Και σου είχα απαντήσει πως όποιος δεν θέλει να χαθεί, δεν χάνεται, σου χαμογέλασα και σε πήρα αγκαλιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τώρα εσύ μικρό μου κοριτσάκι, έγινες μια γυναικάρα που θαυμάζω για τους στόχους της και το πείσμα της... Εσύ μικρό μου κοριτσάκι ομόρφυνες πολύ, ψήλωσες, ωρίμασες... Εσύ μικρό μου κοριτσάκι τον Σεπτέμβρη θα γίνεις η νονά του δεύτερου γιου μου... Η συγκίνηση τεράστια… Θα σ' αγαπώ για πάντα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!