GOSSIP

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έκανε νέα ανάρτηση μετά το τρισάγιο

Σαν σήμερα, πριν από 28 χρόνια, στις 23 Ιουλίου 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από την πολύμηνη μάχη της με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Με μια δημοσίευση στο προφίλ με το όνομά της στο Instagram, το οποίο διαχειρίζεται ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της, την Κυριακή. Στη φωτογραφία, εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, ο ίδιος με τη σύζυγό του, Ελένη.

Στη δημοσίευση, έγραψε:

«1996-2024. 28 χρόνια πέρασαν από τη μέρα που έφυγες από κοντά μας. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μη σε σκέφτομαι. Κανείς δε σε ξέχασε, συνεχίζεις να μεγαλώνεις γενιές με τις ταινίες σου και τα παιδάκια που πάντα τόσο αγαπούσες σε βλέπουν και σε θαυμάζουν! Το τρισάγιο έγινε την Κυριακή σε κλειστό κύκλο με τη γυναίκα μου Ελένη τους καλούς μου φίλους Νίκο και Κώστα καθώς και τον φίλο της Αλίκης υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνο Γκιουλέκα».

 

Πριν από 3 μέρες ο γιος της Αλίκης, είχε κάνει άλλη ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της αείμνηστης ηθοποιού, που ήταν στις 20 Ιουλίου

«Σαν σημερα γεννηθηκε η Αλίκη. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο «La Playa» στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους. Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη την βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της.»
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!