TV BITS

Power of Love: Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:30 στο ΣΙΓΜΑ

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε ήδη στο, ανανεωμένο και πιο fun από ποτέ, POWER OF LOVE, άντρες και γυναίκες που αναζητούν το ιδανικό τους ταίρι και που πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης! 

Η διαδικασία είναι απλή και γνώριμη και μας θυμίζει τους κανόνες και τη γοητεία του… φλερτ που έχουμε πια ξεχάσει! Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήθηκαν, συζήτησαν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! 

 

Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του POWER OF LOVE δείχνουν τις δεξιότητές τους, διεκδικούν σημαντικά έπαθλα και απολαμβάνουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που επιλέγουν. 

 

Στο πλευρό τους βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία οι παίκτες συζητούν, σχολιάζουν όσα ζουν μέσα στο σπίτι, και αναλύουν μαζί ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις. 

 

POWER OF LOVE από τη Δευτέρα 5/8 στις 22:30 και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή στις 22:30 στο ΣΙΓΜΑ. Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα και αγάπη! Εσείς φροντίστε για τα πρώτα δύο, το τελευταίο το αναλαμβάνουμε εμείς!


 

#PowerOfLoveGR

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!