GOSSIP

O χολιγουντιανός σταρ Michael Madsen συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Σε σοβαρούς νομικούς μπελάδες έχει μπει ο 66χρονος χολιγουντιανός σταρ Michael Madsen που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Quentin Tarantino.

Σύμφωνα με το TMZ, o star κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, καθώς το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Αυγούστου, μια γυναίκα τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι «ο σύζυγός της την έσπρωξε και την κλείδωσε έξω από το σπίτι».

Η γυναίκα ήταν η 64χρονη επίσης ηθοποιός DeAnna Madsen, που είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως το Kill Bill, το Reservoir Dogs και το Once Upon a Time... in Hollywood, αναλαμβάνοντας συχνά τον ρόλο του σκληρού άντρα.

Ο 66χρονος κατέθεσε εγγύηση 20.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος και προσπάθησε να λύσει την «παρεξήγηση» με μια ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε στο Variety: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο» δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!