MEN'S GUIDE

Αυτός ο σταρ του Netflix με το... απολλώνιο κορμί έχει ένα fitness μυστικό

Ο 30χρονος Ιταλός Simone Susinna (Σιμόνε Σουζίνα) ήταν για χρόνια πασίγνωστο μοντέλο με διεθνή καριέρα, αλλά με το που εμφανίστηκε ως ηθοποιός στη σειρά ταινιών 365 Days του Netflix έγινε αμέσως αντικείμενο πόθου εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο.

Ο ίδιος βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι και στη Μύκονο και οι Ελληνίδες φαν του είναι αμέτρητες, αφού όταν είδαν ένα βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Βερνίκου στο TikTok με τον Simone να βγαίνει από τη θάλασσα... τα σχόλια πέφτουν βροχή με πολλές να λένε πως είναι πολύ πιο γοητευτικός και από τον πρωταγωνιστή του 365 Days τον επίσης Ιταλό Μichele Morrone.

 

Στα διεθνή μέσα, οι αναφορές στον κούκλο Simone πληθαίνουν και μάλιστα ακόμα και άντρες παραδέχονται πως ο εν λόγω ανερχόμενος ηθοποιός και διάσημο μοντέλο, έχει το τέλειο κορμί, όντας καλογυμνασμένος, με γράμμωση και όγκο, αλλά όχι υπερβολικό όγκο.

 

Ο ίδιος ο Simone, σε συνέτευξή του στο περιοδικό Bello όταν ρωτήθηκε για τα fitness μυστικά του, απάντησε φυσικά πως ως μοντέλο έμαθε να προσέχει τη διατροφή του και να γυμνάζεται, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως το πιο σημαντικό είναι πως φροντίζει και την ψυχική υγεία του με το να είναι κοινωνικός και πολύ δεμένος με φίλους και οικογένεια και με το να κάνει γιόγκα!

 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ακόμα και αν είναι αναγκασμένος να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, ναι μεν απολαμβάνει τα ταξίδα και το πολυτελές lifestyle που πλέον μπορεί να γευτεί, αλλά αποφεύγει κάθε υπερβολή και φροντίζει κάθε μέρα στη ζωή του να ξεκινά με ένα session yoga.

 

Βέβαια στα social media έχουμε δει και βίντεο όπου... δίνει πόνο στο γυμναστήριο!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!