MEN'S GUIDE

O Justin Theroux κέρδισε το στοίχημα του στυλ στο φεστιβάλ Βενετίας

Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, ολοκλήρωσε χθες την ολιγοήμερη παρουσία του στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά μέσα σε λίγα μόνο 24ωρα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του best dressed man της πρεμιέρας, από δεκάδες ανδρικά περιοδικά και όχι άδικα.

Ο 53χρονος Justin Theroux, πήγε στο φεστιβάλ μαζί με την αρραβωνιαστικιά του την 30χρονη ηθοποιό Nicole Brydon Bloom και οι δυο τους περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.


Και φαίνεται πως  ο έρωτας του... πάει, αφού ο Justin εντυπωσίασε και με κάθε εμφάνισή του στην πρεμιέρα του φεστιβάλ όπου προβλήθηκε η ταινία "Σκαθαροζούμης - Σκαθαροζούμης" στην οποία πρωταγωνιστεί.


Έτσι αρχικά τον είδαμε με ένα total black outfit με το πέτο του σακακιού του να είναι ελαφρώς σηκωμένο.


Ακόμα πιο στυλάτος ήταν στο κόκκινο χαλί, όπου εμφανίστηκε με ένα κλασικό ασπρόμαυρο κοστούμι Zegna, αλλά φρόντισε να αναβαθμίσει το στυλ με μια καρφίτσα στο πέτο από το λευκό μπλέιζερ σακάκι του, που δείχνει ένα πουλί από τον Οίκο  Tiffany's, αλλά κυρίως με το λευκό πουκάμισό του, που το φόρεσε χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν, με ένα κλειστό γιακά που θύμιζε ρούχο κληρικών.


Και αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ο σταρ αποχώρησε από τη Βενετία μαζί με την αγαπημένη του με τον ίδιο να επιστρέφει στο casual / rock style που αγαπά, φορώντας jeans και ένα t shirt με την Shakira.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Justin καμαρώνει καθώς έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές με t-shirts στον κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!