GOSSIP

Ο Κούλλης Νικολάου απαντά στις αντιδράσεις Τούρκων για το Famagusta

Ο διάσημος Κύπριος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου, ήταν ένας εκ των κουμπάρων στο γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου και σήμερα Δευτέρα 2/9 μίλησε στην εκπομπή Summer's Cool και αναφέρθηκε στο γάμο αλλά και στη σειρά Famagusta που πλέον θα προβάλλεται στο Netflix.

O ίδιος αποκάλεσε "άνθρωπο της ψυχής του" τον Αντρέα Γεωργίου και είπε πως ένιωσε σαν να πάντρευε τον αδελφό του ή το γιο του!

Ο ίδιος εμφανίστηκε να αγνοεί τί ακριβώς σήμαινε το... έθιμο με το κόκκινο μαντήλι στη μέση του γαμπρού, όταν τον ετοίμαζαν για να πάει στην εκκλησία.


Επίσης είπε πως πράγματι γλέντησαν πολύ και πως ακόμα τα γλέντια δεν έχουν τελειώσει, αφού θα γίνει και ένα σήμερα, μετά το γάμο.


Οι παρουσιαστές της εκπομπής Summer's Cool του είπαν και συγχαρητήρια για την επιτυχία της σειράς Famagusta που εντάχθηκε στην πλατφόρμα του Netflix, με τον Κύπριο ηθοποιό να αναφέρει πως όντως έχουν υπάρξει αντιδράσεις από τους Τούρκους, για αυτή την εξέλιξη.


Η εκπομπή έδειξε και τα όσα αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Μανώλης Κωστίδης, ο οποίος ανάφερε τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο, για την ελληνική σειρά που αναφέρεται στον Αττίλα και είπε πως κυβερνητικοί κάνουν λόγο για "προβοκάτσια". 


Ο Κούλλης Νικολάου πάλι, είπε πως το στόρι στην σειρά είναι καθαρά μυθοπλασία, αλλά βασίζεται σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα και καλεί τον οποιοδήποτε, να πάει στην Κύπρο και να μιλήσει με όσους βίωσαν τον Αττίλα, για να μάθει από πρώτο χέρι το αν είναι αλήθεια ή όχι τα όσα βλέπουμε στη μικρή οθόνη!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!