MEN'S GUIDE

O Daniel Craig...αγνώριστος αλλά στιλάτος αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας

Διθυραμβικές κριτικές αποσπά ο χολιγουντιανός σταρ Daniel Craig για την ερμηνεία του στην ταινία Queer, που προβλήθηκε στο φεστιβάλ Βενετίας, με τον 56χρονο Βρετανό ηθοποιό, να εντυπωσιάζει με το νέο λουκ του και στο κόκκινο χαλί.

Μπορεί ο Daniel να έγινε αστέρας πρώτου μεγέθους και να ταύτισε το όνομά του με τον ρόλο του James Bond, όμως στη νέα ταινία Queer, του σκηνοθέτη  Luca Guadagnino, ο ίδιος τόλμησε να ερμηνεύσει έναν gay.


O σταρ, όχι μόνο κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του το ρόλο του 007, αλλά άλλαξε δραματικά και την εξωτερική εμφάνισή του, ωστόσο κατάφερε να αποδείξει πως παραμένει γοητευτικός και πως τελικά η ομορφιά δεν είναι τόσο θέμα... εικόνας.


Συγκεκριμένα, ο σταρ συνοδευόμενος από την επίσης διάσημη σύζυγό του, την ηθοποιό Rachel Weisz κέρδισε το στοίχημα του στυλ, τόσο στο Photocall όσο και στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας.


Εντελώς... αγνώριστος, με μακριά και λευκά/γκρίζα μαλλιά, αλλά και αξύριστο πρόσωπο, ο ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον τον... ατσαλάκωτο Bond.


Όμως και πάλι δείχνει απίστευτα στυλάτος, επιλέγοντας ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι και κλασικά λευκά πουκάμισα που τα φορά χωρίς γραβάτα, ακόμα και στο κόκκινο χαλί!


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!