GOSSIP

Ο Δημήτρης Κόκκοτας έχει βγει από τη ΜΕΘ πλέον νοσηλεύεται σε ΜΑΦ

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την ημέρα που ο 55χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη για την ζωή και την επανένταξη σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου 2024, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο καθώς έπαθε έμφραγμα ενώ βρίσκονταν στις πρόβες για το J2Us και τώρα η σύζυγός του μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 4/9 στο Νίκο Ευαγγελάτο για τα νεότερα της κατάστασης της υγείας του.

Η ίδια γνωστοποίησε ότι η κατάστασή του αγαπημένου τραγουδιστή παραμένει σταθερή ενώ εδώ και καιρό έχει μεταφερθεί από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δείχνοντας να ανταποκρίνεται σε επώδυνα ερεθίσματα.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών» είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκκοτα στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

«Είμαστε σε αναμονή γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν, έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει».Η

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!