GOSSIP

Δείτε πως αντέδρασε on camera η Τοπαλίδου σε ερώτηση για τον Κουρή

Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που οι ηθοποιοί Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου, μετά από μακροχρόνιο δεσμό αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά λίγους μήνες μετά το γάμο ήρθαν οι φήμες για... διαζύγιο και τώρα τα unfollows!

Συγκεκριμένα, πριν από σχεδόν μία εβδομάδα, δημοσίευμα της On Time ανέφερε για το ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρυσι το Δεκέμβριο: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Οι φήμες περί χωρισμού, ενισχύθηκαν από το γεγονός πως ο Νίκος Κουρής διέγραψε από τα social media όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει για το γάμο του, ενώ έκανε και unfollow τη σύζυγό του.


Και οι δυο τους αποφεύγουν την οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση.

Όμωςτην Έλενα Τοπαλίδου περίμεναν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο. Ο λόγος ήταν το unfollow του συζύγου της, προς την ίδια πριν από λίγες μέρες.

Ο ρεπόρτερ του Open, Σαράντης Μαριεττής, τη ρώτησε για το unfollow, με την ίδια να απαντά: «Κοιτάξτε, θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε…».

Ήταν ολοφάνερο πως η Έλενα Τοπαλίδου δεν ήθελε να απαντήσει σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, λέγεται πως είναι σε διάσταση και μάλιστα αυτό συνέβη, λίγο μετά τον γάμο.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!