TV BITS

Survivor: Είδαμε 5 νέους παίκτες αλλά τους συνάντησε μόνο η Εκατερίνα

Ο νέος κύκλος του Survivor, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, επιβεβαιώνει τον τίτλο που δικαίως απέκτησε, πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αφού το βράδυ της Τρίτης 17/9 είδαμε μια μεγάλη έκπληξη που πιθανά θα ανατρέψει πολλά.

Θυμίζουμε, πως μετά το επεισόδιο της Δευτέρας, η Εκατερίνα ήταν η πρώτη παίκτρια που κλήθηκε να αποχωρήσει μετά τα όσα έγιναν στη «Σπηλιά της Φωτιάς», αλλά δεν αποχώρησε από το παιχνίδι, πήγε όμως  στο «Νησί της Εξορίας, όπου πέρασε μόνη της τη νύχτα, με τους πρώην συμπαίκτες της να αγνοούν αυτή την εξέλιξη.


Οι υπόλοιποι παίκτες όμως, αγνοούν και το γεγονός πως στο χθεσινό επεισόδιο 17/9 τρεις νέοι παίκτες συνάντησαν την Εκατερίνα στο νησί της εξορίας.


Συγκεκριμένα η Μαρία Κερασιώτη (η αδελφή της Παρασκευής, που ήδη βρίσκεται στο Survivor), η Μαίρη Πετεινάρη, ο Βλαδίμηρος Σιήκης, ο Μιχάλης Κονδυλάς και η Χριστιάνα Γρηγοράσκου μόλις μπήκαν στο Survivor, με την Εκατερίνα να μην κρύβει τη χαρά της που πλέον δεν είναι μόνη της στο νησί της εξορίας.


Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος αυτών των 6... εξόριστων; Θα το μάθουμε στα επόμενα συναρπαστικά επεισόδια.

Οι ίδιοι προς το παρόν, διάβασαν ένα γράμμα από την παραγωγή, που τους ενημέρωνε πως ακόμα δεν έχουν ενταχθεί στο παιχνίδι και πως θα πρέπει να επιβιώσουν στο νησί της εξορίας, ως η ομάδα των "Άλλων".

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!