TV BITS

Survivor: Ένα γράμμα της παραγωγής στους δύο αρχηγούς θα αλλάξει πολλά

Στο φετινό κύκλο του Survivor, οι παίκτες των δύο ομάδων από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, κλήθηκαν να ψηφίσουν για την ανάδειξη αρχηγών και φαίνεται πως το να είναι κανείς αρχηγός δεν είναι απλά ένας... τίτλος, αλλά οι αποφάσεις τους θα κρίνουν τις εξελίξεις στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, που ειδικά φέτος είναι γεμάτο ανατροπές!

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του φετινού Survivor, ο Γιάννης Γριμανέλης εκλέχτηκε αρχηγός της κίτρινης ομάδας (Τίγρεις) και η Ελένη Κατσάρα αρχηγός στην πράσινη ομάδα (Αετοί).

Ωστόσο ένα γράμμα που δέχθηκαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων λίγο πριν το φινάλε του χθεσινού επεισοδίου έφερε και την ανατροπή.

Το γράμμα που έφτασε στις δύο καλύβες ανέφερε: "Ελένη/Γιάννη, πρέπει να πας στη Σκηνή Διαπραγματεύσεων. Εκεί θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Χαιρέτησε τους συμπαίκτες σου και αποχώρησε από το νησί".

Τόσο η Ελένη και ο Γιάννης, όσο και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι εξεπλάγησαν με το γράμμα της παραγωγής. Παρά το γεγονός ότι η αποχώρησή τους από τις σκηνές τους μοιάζει προσωρινή δεν έλειψαν οι στιγμές συγκίνησης, καθώς είναι άγνωστο αν θα επιστρέψουν και υπό ποιες συνθήκες.

Ο Γιάννης τόνισε στους συμπαίκτες του πως αν πρόκειται για μόνιμη αποχώρηση κάποιου παίκτη, τότε θα το πάρει πάνω του και θα αποχωρήσει αυτός: «Αν έρθω αντιμέτωπος με ένα σενάριο που μπορεί να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση, αυτός θα είμαι εγώ», είπε.



Παραμένει άγνωστο τι ακριβώς θα διαπραγματευτούν οι αρχηγοί των δύο ομάδων στο Survivor. Ο Στέφανος Βλάχος φοβάται την Ελένη, όπως είπε, γιατί πιστεύει ότι θα κοιτάξει να διώξει όσους δεν συμπαθεί. 



Θυμίζουμε ότι έξι παίκτες παραμένουν στο νησάκι της εξορίας: Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, η Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Κερασιώτη, ο Βλαδίμηρος Σιήκκης, ο Μιχάλης Κονδύλας και η Εκατερίνα Λιντβίνοβα που αποχώρησε από την πρώτη μέρα και στο 3ο επεισόδιο του ριάλιτι έφαγε καβούρι για πρώτη φορά στη ζωή της κάτι που όπως είπε «ήταν σοκαριστικό».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!