GOSSIP

Οργιάζουν οι φήμες πως οι Δανάη Παππά & Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ζευγάρι

Τηλεοπτικά, είδαμε τους δύο ηθοποιούς στο Σασμό, να ζουν έναν έρωτα και να παντρεύονται, αλλά τώρα, οργιάζουν οι φήμες, πως η Δανάη Παππά, που εδώ και λίγους μήνες είναι single και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που επίσης χώρισε με τη σύντροφό του, είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime (18/9), Δανάη Παππά και Γιώργος Γεροντιδάκης ήρθαν πιο κοντά μέσα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και εδώ και λίγο καιρό είναι πλέον ζευγάρι και στη ζωή. Ωστόσο, επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους γύρω από το θέμα.

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός χώρισε πρόσφατα από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ενώ πριν μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε και ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από την σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου με την οποία μάλιστα είχε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Ο χωρισμός του Γιώργου Γεροντιδάκη από τη make up artist παρότι έγινε γνωστός τώρα, έχει επέλθει λίγο πριν το καλοκαίρι ενώ στις αρχές του καλοκαιριού χώρισε και η Δανάη Παππά από τον γοητευτικό επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!