GOSSIP

Σοκ με τον θάνατο παίκτη του MasterChef - Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για τον Πρώιο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Διονύσης Ραλλάτος Πρώιος, που έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με τη μηχανή του κι έχασε τη ζωή του. 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους, η οποία ξεκίνησε με τον πιο απρόσμενο τρόπο... από μια βαλίτσα!

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος» είχε αναφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα. » Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα».

«Παρακολουθώ το MasterChef, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος… χαρά Θεού, είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει».

«Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική», δήλωνε η Ματθίλδη Μαγγίρα για τον Διονύση Πρώιο.

Απ' ό,τι φαίνεται το δράμα στην οικογένειά του συνεχίζεται, καθώς είχε προηγηθεί ο χαμός του γιου του, επίσης σε τροχαίο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!