TV BITS

Survivor: Έγινε η πρώτη αποχώρηση παίκτη από το Survivor [βίντεο]

Η πρώτη αποχώρηση από το νέο κύκλο του Survivor, είναι γεγονός, καθώς ένας παίκτης αποφάσισε οικειοθελώς να ολοκληρώσει νωρίς την περιπέτειά του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Τάσο Πανά, που πριν ανακοινώσει την οικειοθελή του αποχώρηση, είδαμε να τηρούνται όλοι οι κανόνες του παιχνιδιού με τον Τάσο και τη Γεωργία να είναι οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση.
 

Η ομάδα του Τάσου, οι Κίτρινοι (Αετοί) επέλεξαν ανάμεσα στους δύο, τον Τάσο να είναι ο πρώτος παίκτης του φετινού κύκλου του παιχνιδιού που θα έπαιρνε τον δρόμο για την Ελλάδα, με τον ίδιο να παίρνει τον λόγο μετά το αποτέλεσμα για να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο αυτή τη μοναδική εμπειρία που έζησε, έστω και για τόσο λίγο.

«Oι συμπαίκτες μου βλέπουν ότι από την αρχή η μεγάλη μου δυσκολία είναι ότι είμαι εδώ σαν σώμα, αλλά το μυαλό μου είναι πίσω στην Ελλάδα» είπε αρχικά ο Τάσος Πανάς και συνέχισε:

«Αυτό είναι μία μεγάλη πραγματικότητα, το μυαλό μου είναι στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Σαν Survivor δεν έχω πρόβλημα στην επιβίωση, ούτε στο να αγωνιστώ, από την άλλη το μυαλό μου είναι αλλού. Αυτό δεν συνάδει και κάποια στιγμή θα είναι άδικο και για την ομάδα μου. Θα την κρεμάσω εγώ. Η ομάδα μου σκέφτηκε ότι θα πρέπει να με βοηθήσει να πάει το σώμα μου μαζί με το μυαλό μου πίσω. Δεν υπάρχει στρατηγική, μάλλον μεγαλοψυχία θα έλεγα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!