TV BITS

Survivor: Ο Απόστολος "έκραξε" on camera τη Βίκυ [βίντεο]

Αν και μετράμε μόλις λίγες μέρες συνύπαρξης των νέων παικτών του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, ήδη έχουμε δει κάποιες... αντιπάθειες να γεννιούνται και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ξέσπασαν πολλές εντάσεις.

Και μπορεί στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι Αετοί να ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να βγάλουν υποψήφιο για αποχώρηση (τελικά αποχώρησε οικειοθελώς ο Τάσος) αλλά και στους Τίγρεις η γκρίνια και τα... αλληλοκαρφώματα καλά κρατούν 


Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Απόστολος δεν είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τη Βίκυ, αναφέροντας πως όλοι έχουν αρχίσει όλοι να βγάζουν έναν εαυτό που δεν ήξεραν ότι έχουν και πως την προηγούμενη ημέρα, έφτασε στο αμήν με τη συμπαίκτριά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Κύπριος TikToker τόνισε στη συνέχεια πως: «Λόγω του νεαρού της ηλικίας της και του υπερβολικού άγχους για την εμφάνισή της δεν μπορεί να ζήσει στο 100% την επιβίωση και το Survivor. Το μόνο της άγχος είναι να χτενίσει τα μαλλιά της με ένα πιρούνι και να κοιτάξει το πρόσωπό της στο κουτάλι».

Βέβαια την ίδια στιγμή ένας συμπαίτης του Απόστολου, ο Ορφέας, που αυτές τις μέρες, είχε πολλές στιγμές έντασης, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δήλωνε ξεκάθαρα πως για το καλό της ομάδας του θα έπρεπε να αποχωρήσει ή ο Απόστολος ή ο Ριγάκης... και οι κόντρες συνεχίζονται.
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!