GOSSIP

H Τούνη έγινε έξαλλη με τις πρωινές εκπομπές και μιλά για "κιτρινίλα"!

Έξαλλη έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη, όχι μόνο με γνωστή low cost αεροπορική εταιρεία, εναντίον της οποίας σκοπεύει να κινηθεί νομικά, για την ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια (αλλά και μια έγκυος φίλη της) στο Λονδίνο, αλλά και με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η αεροπορική εταιρεία με την οποία πέταγε για να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν επέτρεψε  στην ίδια και την φίλη της να περάσουν το gate και να μπουν στο αεροπλάνο, ενώ εκείνες περίμεναν τελευταίες στην ουρά για να περάσουν.

Αφού υπήρξε ξεσηκωμός στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και μάλιστα λέγεται ότι οι υπεύθυνοι έσπρωξαν την έγκυο κολλητή της Ιωάννας Τούνη, τελικά οι δύο φίλες δεν πέταξαν για Θεσσαλονίκη, κάτι που έκαναν την επόμενη ημέρα, από άλλο αεροδρόμιο και με στάση στην Αθήνα.

Η Ιωάννα ξέσπασε σε κλάματα ανεβάζοντας στα social media βίντεο από το αεροδρόμιο.

Μετά την ταλαιπωρία, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε στο Tik Tok με τα όσα ακούστηκαν στις τηλεοπτικές εκπομπές από σχολιαστές και πανελίστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να κατηγορήσουν την ίδια και την παρέα της και όχι τους πραγματικούς υπεύθυνους αυτήυς της κατάστασης.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο στο Tik Tok.

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!